Diensten

Secura Security levert en installeert alarmsystemen, camerasystemen, netwerkcamera, toegangscontrolesystemen en rolluiken. Onze ervaring en werkwijze garanderen een functioneel en betrouwbare installatie waar u jarenlang plezier van heeft.

 

Service en onderhoud

Preventief onderhoud van een installatie borgt het correct functioneren van de installatie, nu en in de toekomst. Als u een beveiligingssysteem aanschaft stelt u hoge eisen aan de leverancier en het product. Dezelfde hoge eisen stelt u aan de goede werking van uw beveiligingssysteem. Daarom is het belangrijk dat een alarmsysteem regelmatig wordt gecontroleerd.

 

 Aanpassingen

Soms is een aanpassing aan uw huidige alarmsysteem nodig. U wilt gaan verbouwen en u wilt een detector van uw alarmsysteem verplaatst hebben? Secura Security helpt u graag verder.Ook al is u huidige alarmsysteem niet van Secura Security en u wilt u installatie aangepast hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 045 41 00 130 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Storingen

Een storing aan uw beveiligingssysteem komt nooit gelegen. Daarom staan onze servicemonteurs 24 uur per dag klaar om eventuele storingen aan uw alarmsysteem direct te verhelpen. Eventuele storingen kunt u melden via telefoonnummer 045 41 00 130 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder.

 

Voorwaarden