Camerabeveiliging

U zoekt professionele camerabeveiliging tegen diefstal, fraude of overvallen. Of u wilt camerabeveiliging inzetten voor verificatie van alarmmeldingen?

Secura Security levert doelgerichte oplossingen voor uw situatie en budget! Onze adviseurs geven advies op locatie voor de juiste keuze camerabeveiliging welke voor u van toepassing zijn.

Om tot een goede keuze te komen voor de juiste camerabeveiliging is het belangrijk te bepalen waarvoor u het wil gebruiken.
Wij adviseren u graag.


 

Er kunnen verschillende toepassingen in 1 camerabeveiliging systeem gebruikt worden. Bijv 1 camera voor identificatie bij de ingang en meerdere camera's voor observatie. U heeft altijd een duidelijk gedetailleerd beeld van een persoon en u kunt observeren wat er gebeurd binnen uw bedrijf.

Voor meer informatie over wat voor u camerabeveiliging kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 045 41 00 130 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorwaarden