Vereniging van Eigenaren

Als vereniging van eigenaren loopt u vaak tegen verschillende vraagstukken aan. De intercom, de beveiliging, sloten, camerasysteem bij de liften, verlichting etc.

Secura Security is u graag van dienst!

Vereniging van Eigenaren

 

Video intercomsystemen

Bij veel appartementencomplexen zijn de intercomsystemen verouderd en lopen de gebruikers tegen ongemakken aan in verband met storingen van het systeem. Secura Security  komt graag bij u langs om u te voorzien van advies. Eventueel verzorgen wij een demonstratie, op locatie, om samen te bepalen wat voor u en uw bewoners de beste oplossing is voor uw video intercomsysteem.

Camera systemen

Hangjongeren in het portiek of vernielingen aan uw gebouw, zorgen voor een onveilig gevoel bij u en uw medebewoners. Camera`s in en om uw gebouw werken niet alleen preventief, de camera`s zorgen ook voor identificatie van de daders na een inbraak, vernieling of andere ongewenste gebeurtenissen. Wij stellen de camera`s dusdanig in dat deze alleen opnemen wanneer de camera beweging detecteert. Hierdoor kunt u eenvoudig de opgenomen beelden terugzien en veilig stellen.

Verlichting

Wij komen graag bij u langs om uw energie slurpende verlichting, welke constant brandt, te vervangen voor energiezuinige led verlichting met bewegingssensor. De lampen in de gemeenschappelijke ruimen, zoals het trappenhuis en de garage, branden alleen voluit, wanneer u de ruimte betreedt. Wanneer geen licht noodzakelijk is, branden de lampen op sluimerstand. De duurzame energiezuinige LED verlichting verdient zichzelf in een korte tijd vanzelf terug.
Voor donkere locaties rondom uw gebouw, waar meestal niemand iets te zoeken heeft, adviseren wij Floodlight sensorverlichting. Ongewenste bezoekers zullen bij benadering direct in een lichtexplosie staan, waarna het minder aantrekkelijk wordt om zich nog langer op de locatie te begeven. De vandaalbestendige lampen zijn voorzien van led dus energiezuinige en zeer duurzaam.

Alarmsysteem

Secura Security kan uw appartement tegen een zeer gunstige prijs voorzien van een gecertificeerd en zeer gebruiksvriendelijk alarmsysteem. Onze systemen zijn voorzien van componenten voor alle soorten risicodetectie`s. Mocht u gezamenlijke met uw medebewoners besluiten een alarmsysteem aan te schaffen, dan kunt u een aantrekkelijke staffelkorting tegemoetzien.

Voorwaarden