Veiligheid voor uw bedrijf


Of uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen nu machines of computergegevens zijn, het is noodzakelijk ze te beveiligen. Dankzij het JABLOTRON 100-alarmsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongeautoriseerde toegang. Bovendien kunt u met de MyJABLOTRON-app op afstand de verlichting of toegangshekken bedienen.
Beveiliging in vier stappen
De eerste stap is een hoogwaardig alarmsysteem. Jablotron houdt zich al 25 jaar bezig met de productie en ontwikkeling van bijzondere alarmsystemen. Dat is één van de redenen waarom deze alarmsystemen zo eenvoudig te bedienen zijn, en meerdere innovatieve functies bevatten.

De tweede stap is professionele installatie. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door Jablotron certified partners die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn. Daarom werkt alles zoals het moet. Uiteraard is Secura Security één van de betere certified partners van Jablotron.

De derde stap die we aanbevelen is om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een alarmcentrale. De laatste stap is dat medewerkers van de alarmcentrale contact met u opnemen als er iets gebeurt, en een beveiligingsteam naar uw appartement sturen.
WIST U DAT WIJ OOK CERTIFICATEN AFGEVEN VOOR DE VERZEKERING. SECURA SECURITY IS VEB GECERTIFICEERD

Vrijblijvend advies nodig?

Onze medewerkers komen graag bij u langs om u te voorzien van informatie en het maken van een op maat gesneden offerte.
MAAK EEN AFSPRAAK