CAMERABEWAKINGEen van de meest bekende redenen om te kiezen voor camera’s is het bekijken van beelden via uw smartphone (of op afstand).

Daarnaast is er voor nagenoeg iedere situatie een specifieke camera op de markt. Zo kan het zijn dat u graag een groot overzicht heeft, of dat u bijvoorbeeld specifiek dingen wilt zien. Denk hierbij aan gebouw beveiliging maar ook aan parkeerplaats beveiliging of andere situaties.

We kiezen er bewust voor om alleen met bekabelde camera’s te werken. Draadloze camera’s zijn vaak minder in kwaliteit en kunnen ook verstoord worden door kwaadwillende mensen.

Maatwerk oplossingen


Iedere klantsituatie is anders en daarom maken wij altijd eerst een afspraak om te bekijken wat uw wensen zijn en welke type camera’s en/of recorders we daarvoor nodig hebben. Dit geldt ook voor de eventuele bekabeling. Hikvision is ons voorkeur merk. Hier hebben we veel ervaring in en mee. Tevens zijn we ook gecertificeerd door Hikvision.Montage


De camera’s worden door ons opgehangen, aangesloten en ingericht. U heeft altijd de keuze om eventueel zelf bekabeling aan te leggen (UTP kabels). Onze prijzen zijn zeer scherp en bovendien geniet u van goede service na oplevering.
VRAAG EEN OFFERTE AAN
WIST U DAT WIJ 3 JAAR GARANTIE GEVEN OP HIKVISION PRODUCTEN

    Afspraak op locatie?
 

Wij van Secura Security begrijpen dat u graag een vrijblijvende
offerte wenst en meer informatie voordat u over gaat tot
aanschaf van een camerasysteem.

Daarbij is een offerte van beveiligingsproducten altijd
maatwerk, immers elk huis en bedrijfspand is anders.


Dit is de reden waarom wij GEEN kosten rekenen om u
te voorzien van informatie. Dit kan ter plekke bij u thuis
of op de zaak, maar natuurlijk ook telefonisch.

Bij ons is klant nog steeds koning!BEL MIJ TERUG