Ja! Bijna al onze camera's hebben nachtzicht.
Tegenwoordig is het ook mogelijk om zonder buitenlicht toch een overdag kleurenbeeld te zien.
Vraag onze helpdesk voor meer informatie. Deze zijn te bereiken op 045-4100130.

Ja! U kunt de beelden live en terug kijken op:
- PC
- Mac
- Smartphone (android en Ios)
- Tablet (android en Ios)

Sommige beveiligingscamera's ondersteunen PoE. Power over Ethernet of POE is een technologie om spanning en data te leveren over een standaard twisted pair-kabel in een ethernetnetwerk, oftewel een UTP-kabel.
De technologie wordt gebruikt om POE camera’s van stroom te voorzien. Het gebruik van POE maakt een extra voedingsadapter overbodig. Dit is vooral handig als de IP-camera ingezet moet worden op een plaats waar stroomvoorziening via het stopcontact moeilijk haalbaar is.
POE kan op twee manieren aangeboden worden: door een POE Switch of via een aparte POE injector. Een POE Switch kan vaak meerdere camera’s voorzien waar een injector maar voor één camera is. U kunt de poE camera ook direct aansluiten op een PoE nvr recorder.

De router zet de verbinding van uw provider om een bruikbare internetverbinding waardoor u een internet netwerk heeft. Een switch doet niets anders dan een signaal “verdelen” over meerdere poorten. Zodat u meerder apparaten in het netwerk kunt verbinden.

De router bewaakt de verbinding met internet zodat niet iedereen zomaar van buiten af toegang heeft tot apparaten in je netwerk. De communicatie met het internet verloopt via zogenaamde poorten, elk type communicatie gebruikt een andere poort om het camerasysteem van afstand te kunnen bereiken moet dan ook deze communicatie poort open gezet worden in uw router.
Met de nieuwste technieken is dit niet meer nodig

Je router deelt interne IP-adressen. Vaak zijn dit IP-adressen als: 192.168.178.1. Een Camera recorder / IP-camera heeft een standaard IP-adres. Vaak is dit: 192.168.178.108 dit is een intern IP-adres.

Dit is een soort postcode van uw internetverbinding.
Wilt u het extern ip adres weten dan kunt u deze vinden op www.watismijnip.nl

U kunt in principe met elke beveiligingscamera online en live meekijken. Bij onze camerabewakingspakketten zit ook een app bijgeleverd waarmee u via uw smartphone of tablet live kunt meekijken.

De veiligste optie voor de opslag is de camera recorder. Dit zijn speciale recorders die kunnen worden gebruikt voor het opslaan van beelden.

Het voordeel van een bekabeld systeem is dat het storingsvrij is en niet apart stroom voor de camera’s hoeft te trekken. Een UTP bekabeling is voldoende.

Een draadloos systeem is veel makkelijker aan te sluiten omdat er geen kabel getrokken hoeft te worden. Wel heeft een draadloze camera een stroompunt nodig en zijn wifi camera’s meer storing gevoeliger dan bekabeld.

GECERTIFICEERD
INSTALLATEUR