De lekkagemelder, rookmelder, koolmonoxidemelder en gasmelder werken altijd. Ook als u thuis bent en het alarm niet is ingeschakeld. Bij de overige melders kan de monteur voor u instellen welke componenten er in werking moeten zijn wanneer u thuis bent.

Ja. Ons inbraakalarm wordt altijd compleet geleverd en geïnstalleerd.

U kunt dit doorgeven aan onze klantenservice via het telefoonnummer 045-4100130. Onze monteur zal het alarmsysteem demonteren en in uw nieuwe huis installeren. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Waarschijnlijk moet de batterij vervangen worden. Om te controleren of dit het geval is, kunt u contact opnemen met onze helpdesk via het telefoonnummer 045-4100130.

Nee. De componenten communiceren via een gecodeerd signaal waardoor het alarmsysteem van uw buren geen storing zal geven met uw systeem of andersom.

Secura Security biedt ook huisdiervriendelijke melders. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij adviseren altijd om rookmelders te plaatsen. Sinds 2003 is het in nieuwbouwwoningen zelfs wettelijk verplicht. Op iedere verdieping waar mensen slapen en in de centrale hal moeten rookmelders aanwezig zijn. Indien u een alarmsysteem heeft, dan kunt u kiezen voor daarbij passende rookmelders die ook worden aangesloten op het alarmsysteem (en meldkamer). In het geval er rook gesignaleerd wordt, ontvangt u van het inbraakalarm (en meldkamer) een melding.

Belt u in het geval van een technisch probleem gerust met onze helpdesk op werkdagen van 08:00-19:00 uur via het telefoonnummer 045-4100130.

Natuurlijk voorzien wij u graag van alle informatie en inventariseren wij uw behoefte.
Wij komen vrijblijvend bij u langs. Op basis van dit gesprek maken wij een offerte voor u.
Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Wij geven op het Jablotron 100 inbraakalarm maar liefst 7 jaar garantie! Dit is op de componenten.
Uiteraard niet op batterijen en accu's.

GECERTIFICEERD
INSTALLATEUR