Bij Secura Security krijgt u vrijblijvend advies voor rolluiken bij u thuis, na de meting volgt een offerte waarbij alle kosten staan vermeld, dus geen verassingen achteraf.

Rolluiken worden op maat gemaakt. Wij kunnen uw situatie thuis vrijblijvend bekijken en opmeten en advies geven over de mogelijkheden. Meestal is een bepaalde aanpassing voldoende om een rolluik mogelijk te maken.

Rolluiken zijn inbraakwerend en inbraakvertragend, een inbreker loopt liever verder naar het huis zonder rolluiken. Het is teveel werk en maakt natuurlijk geluid. Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er in de afgelopen drie maanden in uw woonomgeving is ingebroken. Pogingen tot en inbraken worden getoond met de datum die hierin staat, is de datum waarop de politie kennisnam van de inbraak. https://www.politie.nl/mijn-buurt/misdaad-in-kaart?

Op de begane grond is dit mogelijk. Het kan eenvoudig met een sopje gereinigd worden. Verdiepingswerk wordt al lastiger. Een op elkaar ingespeeld montageteam, zoals Secura Security, is hier handiger in.

De bediening van een rolluik kan met een band, een koord, een draaistang, electrisch met een wandschakelaar of electrisch met een afstandbediening zijn. Electrisch komt het vaakst voor, met een Somfy motor als topmerk.

Van 137mm tot 250 mm al naar gelang de hoogte van het rolluik. Hoe hoger het rolluik hoe hoger de kast. Met een mini E lamel kan de kastgrootte kleiner zijn.

De kasten kunnen vierkant, afgerond rond en afgeschuind zijn. De meest gangbare kast bij deze buitenzonwering is een afgeschuinde kast.

Ja, rolluiken zijn verduisterend. De kamer kan helemaal donker worden, mits het rolluik professioneel gemonteerd is. Het is altijd mogelijk om het rolluik in een ventilatiestand te zetten d.w.z. men ziet de sleuven van de lamel waar lucht door kan stromen.

Ja rolluiken zijn isolerend vanwege hun volschuim lamellen, de lamellen van een rolluikpantser zijn binnenin voorzien van isolerend schuim ook ontstaat er stilstaande lucht tussen rolluik en raam dat isolerend werkt.

Heroal geeft 5 jaar garantie op hun rolluiken.

GECERTIFICEERD
INSTALLATEUR