Wij gebruiken o.a. CloudTrax, Zyxel, Ubiquity, TP-Link, EnGenius en Devolo. Wij ondersteunen elke router, accesspoint, switch of modem.
Welk merk wij gebruiken is situatie en budget afhankelijk.

Zoals u wellicht ook kunt bedenken is het signaal niet sterk genoeg om de hoek van uw woonhuis, bedrijfshal of uw opslagruimte te halen. Dit kan zijn dat de router of accesspoint op een verkeerde frequentie draait, op een verkeerde plek staat of gewoonweg te zwak is voor de afstand die het moet afleggen. Dit kan komen door de bouw van uw pand, maar ook door omgevingsfacturen zoals stralingen van de andere netwerken.
Om u zo goed mogelijk hiermee te helpen komen wij graag bij u op locatie. Neem gerust contact met ons op.

Gemiddeld komt een standaard draadloos signaal 50 meter. Dit is gemeten en getest in de meest gunstigste conditie (zonder muren en andere storingsbronnen).
Secura Security plaatst accesspoints die verder komen, zoals 100, 200 of 300 meter maar ook tot kilometers ver. Ieder apparaat het zo zijn eigen functionaliteit en prijsklasse.
Neem voor meer informatie contact op met onze helpdesk op 045-4100130.

Hoe veilig Wifi is hangt af van verschillende factoren. Zo is een openbaar (gratis) WiFi-netwerk minder veilig dan een eigen (bedrijfs)netwerk omdat je niet weet hoe het is ingesteld en wie erachter zit.
Wij adviseren om voorzichtig te zijn bij het gebruik van openbare wifi-netwerken, en bij vertrouwelijke informatie altijd gebruik te maken van een versleutelde internetverbinding. In dat geval staat er ‘https://’ voor het webadres, waarbij de s staat voor secure.

Wifi maakt gebruik van de frequentiebanden van 2,4 GHz (Wifi b/g/n) en 5 GHz (Wifi n/ac), die worden gedeeld door verschillende gebruikers. De 2,4GHz-band is dezelfde band waarin magnetrons werken, maar ook draadloze muizen en toetsenborden, video-overdracht (beveiligingscamera's en tweede televisie-aansluitingen), draadloze deurbellen, garagedeuropeners, hoofdtelefoons etc. maken gebruik van dezelfde band.
Daarnaast komt de straling van het netwerk van de buren vaak ook vrij sterk binnen, en met de toename van het aantal wifi-netwerken geeft dit steeds meer problemen.

De 5GHz-band is nieuwer (2009) en kent minder concurrerende gebruikers. Het bereik van Wifi is in deze band echter minder groot waardoor er meer wifi access points nodig zijn voor een goede dekking. De dekking van wifi is ook erg afhankelijk van het materiaal van de muren in het gebouw. Als er veel metaal in de wanden en vloeren zit (denk aan wapeningsstaal) komt de straling veel minder ver dan bij dunne gipswanden.

Ja, Wij plaatsen een behoorlijk aantal intercomsystemen. Een deel hiervan wordt gekoppeld aan een automatische poort of deuropener.

Ja, Wij vervangen ook oudere intercomsystemen! Neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie.

Ja, Bij ons kunt u terecht van slimme deurbel tot portiek intercom tot 120 woningen.

Onze voorkeur heeft Hikvision en Paxton, maar wij werken met meerdere merken.

Bij Secura Security krijgt u vrijblijvend advies voor rolluiken bij u thuis, na de meting volgt een offerte waarbij alle kosten staan vermeld, dus geen verassingen achteraf.

GECERTIFICEERD
INSTALLATEUR